Schooljaar 2015-2016

Zo aan een begin van een schooljaar schrijf ik voor het eerst het jaartal 2016. Meteen krijg ik dan een reactie van hè? Is het echt al weer bijna 2016? Voor veel leerlingen is dit schooljaar een nieuwe start in een nieuwe groep en soms ook op een nieuwe school. Altijd weer spannend! Waar kom ik te zitten, naast wie en hoe is de nieuwe leerkracht. Gelukkig is het na de eerste twee weken al weer routine en verloopt alles op rolletjes.

Maar soms is dat niet zo vanzelfsprekend en kan je schooltijd een hele zware tijd worden. Gelukkig is er veel kennis aanwezig in de scholen en bij de leerkrachten en Interne Begeleiders. Een enkele keer is dat voor de hulp voor je zoon of dochter niet afdoende en gaan ouders zoeken naar externe hulp. Veel ouders weten de weg naar mijn praktijk te vinden en kan ik ze helpen met de juiste ondersteuning voor hun kind.

Een prima manier om eens te beluisteren of ik iets voor uw kind kan betekenen is om eens een lezing van mij bij te wonen. U bent van harte welkom!

Geef een reactie