Gelukkig Nieuw Schooljaar

Toch blijft het een leuke uitroep, goed verzonnen door een grote mediagigant. En dan is het beter goed gejat dan slecht verzonnen. Zo gaat het vaak ook met het maken van werkstukken en scripties. Het is natuurlijk de uitdaging om je paper zo te maken dat het genoeg van jou zelf bevat en uiteraard moet je wel de bronnen goed weergeven, soms een uitdaging op zich.

Het schooljaar 2016-2017 is weer begonnen, nieuwe klassen voor veel leerlingen nieuwe scholen en uiteraard nieuwe vrienden. Veel leerlingen vinden de eerste keer naar hun nieuwe school best spannend en dat is ook logisch. Zeker als je geen oudere broer of zus hebt, kan je je haast niet voorstellen hoe je leven er nu uit komt te zien.

Fijn om te weten dat als je even vastloopt je altijd de hulp in kunt roepen van een deskundige! back tot school

Geef een reactie